ÉRVEK, MELY MELLETTÜNK SZÓLNAK (Miért Pont Minket Választaná...)


Cégünk 2008 óta forgalmazza azt új generációjú SECDOORS biztonsági ajtókat. Több éves tapasztalatszerzés után ki tudtuk küszöbölni az összes hibákat, melyeket a régi típusú ajtók tartalmazták, a kivitelezés minőségét gyökeresen javítottuk, a felhasznált alapanyagok erősebbek, strapabíróak. A zárszerkezetek tökéletesítettük, a meghibásodás lehetősége minimális. Ezért vállaljuk a két éves teljes körű garanciát. A raktárunkban minden alkatrész található, a kulcsok másolhatók.
A minőségi újítások eredményében a forgalmunk ugrásszerűen megnövekedett, évről évre az eladott mennyiség, a válság ellenére is nagyobb volt. Ez azt jelenti, hogy a piac elfogadta és felminősítette ezt az ajtócsaládot, ellentmondott azoknak a sok kritikáknak, melyeket az első generációs ajtók kaptak. Sajnos ezt a tényt sok interneten író szaki még ma sem tudja elfogadni :(.
A változtatások következményében a MABISZ magasabb kategóriában sorolta az ajtóinkat. Biztonságilag nem tudnak kevesebbet, mint bármely 80-150 ezer forint körüli, országunkban forgalmazott ajtók, mivel a MABISZ egy kategóriába sorolja be ezeket. (A Magyar Biztosítók Szövetsége és az ORFK közös ajánlás száma: 5225-10-2/20130919)
Igaz, vannak nagyon silány minőségű kínai ajtók, melyek ugyanúgy néznek ki mint a mi ajtóink de egészen más anyagfelhasználással készültek (vékonyabb és rosszabb acél, rosszabb zárak és mechanika, belül üresek, papírráccsal töltöttek). Ezeket az 1. generációs ajtókat jelenleg a nagy áruházak, szórólapozók vagy a házaló ügynökök árulják nagyon olcsón.
- Jó tanácsok: Ne adjon ki pénzt egy ajtóra, mielőtt nem látta élőben a saját ajtóját és nem kapott részletes tájékoztatást az ajtó és a szolgáltatások minőségéről! Az ajtót olyan cégtól vagy szakembertől vegye/szereltesse be, mely leinformálható, és biztosítja a garanciát és az alkatrészellátást. Kérjen véleményt olyan embertől, akinél már beszereltek ilyen ajtót.
 

Az ajtó a vásárló szemével:


- Biztonságban érzi magát otthon!
- Egy esztétikus, könnyen kezelhető ajtót kap, melyen nincsenek csúnya hevederzárak, reteszek, kiakasztók. Olyan ajtót, melyet nem lehet nekifutással a tokból kidönteni, egy kalapácsütéssel letörni a zárat, álkulccsal behatolni. Acélajtó lévén, nem éghető.
- Az ajtóink a legolcsóbbak a hazai piacon a saját kategóriában, mivel mi importáljuk ezeket az ajtókat, nem tartunk fel felesleges nagy bemutatótermeket és alkalmazottakat. A felméréseket, beépítéseket, helyreállításokat saját alkalmazottunkkal valósítjuk.
Ezért is vállaljuk a tényleges teljes körű garanciát, mivel nincsenek "külsősök", idegen láncszemek, akikre elhárítjuk a felelősségeket. Egy komoly, leinformálható cég vagyunk, mely sok évig szándékozik dolgozni, ezért mindent megtesszük, hogy hosszú távra is megnyerjük a vásárlóink bizalmát.
 

Az ajtó a kereskedő szemével:


- Mind ezeket és ezekhez hasonló az ajtókat, Kínában gyártják. Ott sok száz cég foglalkozik ezzel az üzlettel, melyet egy egész iparág támogatja az érc kibányászástól a kész ajtó eladásig az egész világon. Mint minden kínai terméknél, itt is a minőség kérdése áll fent: lehet-e jó terméket gyártatni Kínában? A válasz a megrendelőtől függ: mikor például a Philips, Adidas, NASA és sok-sok más óriás jó pénzért minőségi termékeket gyártatnak ott, nálunk, egy "jól bevált módszer" alapján OLCSÓN, igazán silány minőséget rendelnek meg a kereskedők. Ezért is volt rossz híre ennek az ajtócsaládnak.
Mi nem ezt a módszert követjük: gondoskodunk és többet fizetünk azért, hogy mindenhol minőségi alkatrészek, és anyagok kerüljenek az ajtóinkba, hogy a legjobb ár/minőség viszonyt kapjon a Kedves Vásárló.
 

Az ajtó a betörő szemével:


- Az acéltokban beágyazott robusztus pántok gyakorlatilag behatolhatatlanná teszik az ajtó pántoldalát.
- 16 mm vastag és 3-4 cm hosszú acéltüskék felül és alul 1-1 ponton, a kilincs oldalon pedig 12 ponton reteszelnek - feszítővassal, pajszerrel rengeteg erőfeszítés és idő kell a kifeszítésükhöz.
- A zárcímke kifeszítését egy 5mm-es vastag acél gátolja, mely nem engedi a cilinderbetétek elérését. Másrészt keményacélból gyártott forgórozetták jól védik a cilindereket a kifúrástól.
- A cilinderbetétek, MABISZ által elfogadott, zársöprés, finomnyitás, magkihúzás, savazás ellen védettek. A cilinderbetét 5 db. lezárt, biztonsági fúrtkulccsal van ellátva (+ 2 db szerelőkulcs). A másodzár, mely ugyanazok biztonsági tulajdonságokkal bír, megduplázza munkáját a betörőnek az ajtó nyitásához.
- Az egész acélajtó kb. 65kg tiszta acél. Ezt az ajtót látván a betörő inkább egy másik, gyengébb ajtót választ ki magának...